Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dalgashypnose.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Profil

Profil

lotteMin mission er, at være en af de dygtigste hypnoterapeuter i Danmark. Flere gange årligt deltager jeg i videreuddannelse og foredrag omkring evidens baseret hypnose, hjernebaseret fysioterapi, PMRF,  vejrtrækning/rehab, METAsundhed mm, men også i forsøg og forskning -bl.a. i senhjerneskade og parkinsons.

Mit fantastisk netværk, som er gode kollegaer hvor vi samarbejder og vidensdeler, er landsdækkende. Vi ønsker alle, at hjælpe og gøre en forskel for så mange så muligt. Så kontakt mig gerne, for en henvisning til en god kollega i dit nærområde.

Som person arbejder jeg meget omhyggeligt og er stolt over mit arbejde. Glæden ved at se et andet menneske lyse op, er fantastisk.

Udover privat hypnoseterapi, har jeg samarbejde med fitnesscentre omkring sukkerafhængighed og vægttab, samt et stort netværk og erfaring i hjælp af børn & unge.
Bl.a har jeg med stor succes,  sammen med Hypnosehuset Danmark undervist lærer i hypnosetekniker og skoleklasser i ROK (Ro, overblik og koncentration).

 

Hvorfor hypnoseterapeut 

Triggeren var, at en af mine veninders datter blev hjulpet med hypnoseterapi og på ”kun 1 ½ time” ved en dygtig kollega havde datteren fået en selvtillid og livsglæde, som hun ikke havde haft i mange år. Hun følte sig ikke længere mobbet eller udenfor, og hun var total klar til eksamen. Et så powerfull hypnoseværktøj, var værd at stifte stifte bekendskab med. 

Så da lejligheden bød sig, efter over 20 år som administrativ koordinator og projekt leder, startede jeg på Danmarks bedste hypnose-skole, Hypnosehuset Danmark i Vejle, hvor jeg både tog en grundlæggende 5-path NGH certified hypnotherapist, og en Certified 5-path Master hypnotherapist og afsluttede med Certified 7th-path self hypnoses teacher.

Et valg jeg aldrig har fortrudt.

 

 

 

 

 

Anbefalinger:

28/2-2019
Hej Ann Charlotte
Vil lige fortælle, at efter i mandags er det gået fremad med hensyn til mit synkebesvær. Første gang, da vi kørte hjemad, det lyder måske lidt fjollet, men normalt når jeg drak vand, tog jeg bare et par mundfulde, men jeg kunne bare drikke, der var plads, jeg kunne bare mærke det. Det går også meget bedre når jeg spiser, har ikke hostet siden. Jeg er bare så glad, hvis jeg på noget tidspunkt føler jeg har brug for lidt mere hjælp, vil jeg meget gerne kontakte dig igen.
Mange hilsner fra 
Jytte

***

7/2-2019 (helheldplan)
Kære Ann-Charlotte
Tak for en meget lærerig session i dag :-)
Ha’ en go’ dag
Med venlig hilsen
Claus

***

25/11-2018
Kære Ann Charlotte
Jeg vil gerne sige mange tak for mine timer hos dig. De har betydet meget for mig.

Jeg er blevet gladere, det siger min mor og far også 😊. Og hvis nogen siger noget grimt, er jeg blevet bedre til at ignorere det.
Mit selvværd er blevet bedre og jeg har fået meget mere selvtilid.
Du ønskes en god jul, lige om lidt.
Kærlig hilsen
Jonas 

*** 

Forandring: Smertefri, mere overskud og energi, styrket selvtillid og koncentration, tilgivelse, sukkerafhænighed

Det var en meget positiv oplevelse for mig.
Da jeg kom viste jeg ikke helt, om jeg troede på hypnose eller ej, men tænke jeg skulle gøre noget for mig selv – og det er jeg glad for at jeg gjorde.
Første samtale med dig gav virkelig mening. Jeg fandt ud, at mange af mine udfordringer hang sammen.

Du hjalp mig med at tømme min "rygsække" så jeg igen følte, at jeg kunne trække vejret og tænke mere klart og være i mig selv.

Du hjalp mig med mine ryg smerter, som jeg har haft igennem mange år. Nu har jeg kun ondt i ryggen når der er en grund til det – slut med kroniske smerter.

Du hjalp mig med at "tilgive" nogle personer, så når jeg tænker og taler om dem og med dem i dag, er det på ny og helt naturlig måde.

Du hjalp mig med at få troen på mig selv igen. I dag føler jeg, at jeg kan være i mig, jeg tænker mere klart og kan bedre koncentrer mig i alle sammenhænge.

Det har det været en stor positiv oplevelse og hjælp for mig. Selve hypnosen var en fantastik afslappende oplevelse.

Du forsøgte også at hjælpe mig med min trang til søde sager, det hjalp desværre ikke i første omgang, men nu hvor julens mange fristelser er ovre, ønsker jeg virkelig en forandring omkring min sukkerafhænighed, og glæder mig allerede til hypnosen når jeg kommer hjem fra udlandet.

Jeg vil varmt anbefale ALLE at prøve hypnose.
Hilsen

Helle

 

***

 Jeg vil give Ann-Charlotte min varmeste anbefaling. Ann-Charlotte har en sjælden intuitiv evne til at fornemme, hvad andre har brug for, også inden de(/vi) selv fornemmer det. Hun er engageret, initiativrig og meget gavmild - hun tror fuldt og fast på, at ved at give af sig selv, bliver der mere til alle - og hun lever efter den regel og deler gerne af sine erfaringer og evner med kolleger både nationalt og internationalt.
Og så er hun nysgerrig og videbegærlig og altid klar på at lære nyt og blive bedre. Hun er god til at samarbejde, og er bestemt ikke bange for at tage ansvaret og styringen, når det er nødvendigt.

Jeg kan godt forstå, at så mange vælger Ann-Charlotte som hypnose terapeaut og netværks sparringspartner. Jeg har lagt mærke til, at Ann-Charlotte ofte tiltrækker klienter med helt unikke udfordringer, og det er et godt match. fordi hun er så intuitiv og ikke bange for at gå nye veje.

En fornøjelse og berigelse at arbejde sammen med. 
Mette

***