Profil

lotteMin mission er, at være en af de dygtigste hypnoterapeuter i Danmark. Flere gange årligt deltager jeg i videreuddannelse og foredrag omkring evidens baseret hypnose, hjernebaseret fysioterapi, PMRF,  vejrtrækning/rehab, METAsundhed, kinesiologi, akupunktur mm, men også i forsøg og forskning -bl.a. i senhjerneskade og parkinsons.

Mit fantastisk netværk, som er gode kollegaer hvor vi samarbejder og vidensdeler, er landsdækkende. Vi ønsker alle, at hjælpe og gøre en forskel for så mange så muligt.
Så kontakt mig gerne, for en henvisning til en god kollega i dit nærområde.

Som person arbejder jeg meget omhyggeligt og er stolt over mit arbejde. Glæden ved at se et andet menneske lyse op, er fantastisk.

Udover privat hypnoseterapi, har jeg samarbejde med fitnesscentre omkring sukkerafhængighed og vægttab, samt et stort netværk og erfaring i hjælp af børn & unge både via hypnose og mentoring.
Bl.a har jeg med stor succes,  sammen med Hypnosehuset Danmark undervist lærer i hypnosetekniker og skoleklasser i ROK (Ro, overblik og koncentration).

 

Hvorfor hypnoseterapeut 

Triggeren var, at en af mine veninders datter blev hjulpet med hypnoseterapi og på ”kun 1 ½ time” ved en dygtig kollega havde datteren fået en selvtillid og livsglæde, som hun ikke havde haft i mange år. Hun følte sig ikke længere mobbet eller udenfor, og hun var total klar til eksamen. Et så powerfull hypnoseværktøj, var værd at stifte stifte bekendskab med. 

Så da lejligheden bød sig, efter over 20 år som coach, administrativ koordinator og projekt leder, startede jeg på Danmarks bedste hypnose-skole, Hypnosehuset Danmark i Vejle, hvor jeg både tog en grundlæggende 5-path NGH certified hypnotherapist, og en Certified 5-path Master hypnotherapist og afsluttede med Certified 7th-path self hypnoses teacher.

Et valg jeg aldrig har fortrudt.

OBS:
i klinikken tilbyder jeg udover hypnoseterapi, fortsat positiv psykologi vejledning, walk & talk, coach & mentoring af børn og unge, NADA samt ACCESS BARS behandlinger og Japansk facelifting.

 

 

 

 

Anbefalinger:

Tak Cathrine, for den flotte anmeldelse 🙂
 - og til den kære læser, husk alle behandlinger og oplevelser er unikke og individuelle 

 
At sætte ord på resultatet af en BARS behandling kan være en svær størrelse.
For resultatet består af fornemmelser, følelser og sindstilstand - og det varer lidt før disse bliver til konkrete handlinger og målbare forandringer.
Men fysisk var den jo - behandlingen - langt mere end jeg forventede.
 
Imens jeg ligger på briksen, trygt og godt i Ann Charlottes hænder og nyder hendes afslappende ”hovedmassage”, steg min temperatur på et tidspunkt som en raket op i himlen alt imens mit hjerte satte af i galop. Det var som om en storm af orkanstyrke pludselig rejste sig fra dybt inde i mig og drastisk forlod min krop.
Ann Charlotte var der hele vejen igennem og fordi hun mestrer mange forskellige teknikker og behandlingsmetoder var der ingen vaklen, ingen uro - kun en solid og tryg styring fra hendes side til at hjælpe mig med at give slip.
 
Efter behandlingen følte jeg mig enormt let og rolig på samme tid.
Det hele efterlod mig med en følelse af at være meget tættere på mig selv - som om jeg har været en smule åndsfraværet uden at lægge mærke til det - men nu endelig kunne kende mig selv igen.
Dagen efter skulle jeg undervise en klasse som kan være ganske udfordrende. Da vi går ud af lokalet er der en elev der smiler og siger ” det var faktisk en stille og rolig tysktime - faktisk helt vildt hyggeligt”. Så jeg må indrømme at jeg ikke blot kan mærke behandlingen, men jeg kan også måle og veje den i langt højere grad end jeg havde turdet håbe på, i disse efterfølgende dage.
Jeg glæder mig til næste behandling som allerede er booket. Det er ikke svært at sætte fingeren på at denne oplevelse var vigtig og god for mig. Mere af det 😉
Mvh
Cathrine

 

30/3-2021
Kære Ann-Charlotte

Du får lige en opdatering efter BARS:

1. Går helt anderledes på fødderne!
2. Meget mere energi
3. Muskelknuderne i højre side af halsen er mindre.
4. Diafragma fri!
 
Lidt reparation lørdag/søndag med snot
 
Glæder mig til at se dig til walk & talk tur - rigtig god påske
 
Kh Hanne🎶😀

***

28/2-2019
Hej Ann Charlotte
Vil lige fortælle, at efter i mandags er det gået fremad med hensyn til mit synkebesvær. Første gang, da vi kørte hjemad, det lyder måske lidt fjollet, men normalt når jeg drak vand, tog jeg bare et par mundfulde, men jeg kunne bare drikke, der var plads, jeg kunne bare mærke det. Det går også meget bedre når jeg spiser, har ikke hostet siden. Jeg er bare så glad, hvis jeg på noget tidspunkt føler jeg har brug for lidt mere hjælp, vil jeg meget gerne kontakte dig igen.
Mange hilsner fra 
Jytte

***

7/2-2019 (helheldplan)
Kære Ann-Charlotte
Tak for en meget lærerig session i dag :-)
Ha’ en go’ dag
Med venlig hilsen
Claus

***

25/11-2018
Kære Ann Charlotte
Jeg vil gerne sige mange tak for mine timer hos dig. De har betydet meget for mig.

Jeg er blevet gladere, det siger min mor og far også 😊. Og hvis nogen siger noget grimt, er jeg blevet bedre til at ignorere det.
Mit selvværd er blevet bedre og jeg har fået meget mere selvtilid.
Du ønskes en god jul, lige om lidt.
Kærlig hilsen
Jonas 

*** 

Forandring: Smertefri, mere overskud og energi, styrket selvtillid og koncentration, tilgivelse, sukkerafhænighed

Det var en meget positiv oplevelse for mig.
Da jeg kom viste jeg ikke helt, om jeg troede på hypnose eller ej, men tænke jeg skulle gøre noget for mig selv – og det er jeg glad for at jeg gjorde.
Første samtale med dig gav virkelig mening. Jeg fandt ud, at mange af mine udfordringer hang sammen.

Du hjalp mig med at tømme min "rygsække" så jeg igen følte, at jeg kunne trække vejret og tænke mere klart og være i mig selv.

Du hjalp mig med mine ryg smerter, som jeg har haft igennem mange år. Nu har jeg kun ondt i ryggen når der er en grund til det – slut med kroniske smerter.

Du hjalp mig med at "tilgive" nogle personer, så når jeg tænker og taler om dem og med dem i dag, er det på ny og helt naturlig måde.

Du hjalp mig med at få troen på mig selv igen. I dag føler jeg, at jeg kan være i mig, jeg tænker mere klart og kan bedre koncentrer mig i alle sammenhænge.

Det har det været en stor positiv oplevelse og hjælp for mig. Selve hypnosen var en fantastik afslappende oplevelse.

Du forsøgte også at hjælpe mig med min trang til søde sager, det hjalp desværre ikke i første omgang, men nu hvor julens mange fristelser er ovre, ønsker jeg virkelig en forandring omkring min sukkerafhænighed, og glæder mig allerede til hypnosen når jeg kommer hjem fra udlandet.

Jeg vil varmt anbefale ALLE at prøve hypnose.
Hilsen

Helle

 

***

 Jeg vil give Ann-Charlotte min varmeste anbefaling. Ann-Charlotte har en sjælden intuitiv evne til at fornemme, hvad andre har brug for, også inden de(/vi) selv fornemmer det. Hun er engageret, initiativrig og meget gavmild - hun tror fuldt og fast på, at ved at give af sig selv, bliver der mere til alle - og hun lever efter den regel og deler gerne af sine erfaringer og evner med kolleger både nationalt og internationalt.
Og så er hun nysgerrig og videbegærlig og altid klar på at lære nyt og blive bedre. Hun er god til at samarbejde, og er bestemt ikke bange for at tage ansvaret og styringen, når det er nødvendigt.

Jeg kan godt forstå, at så mange vælger Ann-Charlotte som hypnose terapeaut og netværks sparringspartner. Jeg har lagt mærke til, at Ann-Charlotte ofte tiltrækker klienter med helt unikke udfordringer, og det er et godt match. fordi hun er så intuitiv og ikke bange for at gå nye veje.

En fornøjelse og berigelse at arbejde sammen med. 
Mette

***

lotteDalgas Hypnose
v/Ann-Charlotte Dalgas

Grenåvej 832
8541 Skødstrup

Mobil: 6171 2284
kontakt@dalgashypnose.dk

CVR: 25070623

Fortroligheds politik (GDPR)