Fobi? Angst?

Hypnoseterapi - et effektivt redskab til behandling af fobi og Angst

Som hypnoseterapeut har jeg god erfaring med at arbejde med mennesker med Angst og fobi.

Via specielle spørgeteknikker finder jeg ind til kerneårsagen til hvordan forbien er opstået.

 

Eksamensangst * Præsentationsangsangst * Social angst * Angst for angsten * Angsten for ikke at være god nok * Angsten for ikke at være elskelig

Hypnose og følelser

En fobi opstår ofte, når noget uventet sker, som f.eks. en edderkop der falder ned på dig, en turbulent flyvetur, eller noget andet.  Hjernen bliver pludselig bliver forstyrret af forskrækkelsen aktiverer et dybere lag af hjernen (krybdyrhjernen) som gør dig klar til at kæmpe eller flygte. Sindet tolker denne frygt som værende virkelig og kobler alle de sanseindtryk som har med situationen at gøre - lyde, billeder, smag, lugt osv sammen med frygten. Sindet og hjernen drager nu den uhensigtsmæssige konklusionen af ”fordi jeg mærker frygt nu”, må det være farligt at flyve, se edderkopper, være i små rum, holde tale osv.

Under hypnoseterapien arbejder jeg med den bagvedliggende årsag. Det vil sige jeg går tilbage via regression til kerneoplevelsen, og retter den fejltolkning af oplevelsen der var.
Når den oprindelige årsag til fobien er opløst og forstået på et underbevidst plan, så er fobien og angsten som oftest væk.

Hvor mange hypnose behandlinger?
Generelt vil et forløb på 1-4 gange være nødvendigt, det kommer helt an på om du har noget med i bagagen. 

Hypnose er en investering i dit eget liv og i din fremtid.

lotteDalgas Hypnose
v/Ann-Charlotte Dalgas

Grenåvej 832
8541 Skødstrup

Mobil: 6171 2284
kontakt@dalgashypnose.dk

CVR: 25070623

Fortroligheds politik (GDPR)