Vægttab og sukkerafhængighed

Vejer du mere end du ønsker?

STOP overspisning / sukkertrang med hypnose

Som hypnoseterapeut har jeg solid erfaring med at arbejde med mennesker, der ønsker at opnå vægttab, har problemer med overspisning eller forfalder til søde sager. 


Det er ikke kun os "almindelige mennesker" der kommer i klinikken, personer med dianosen diabetes finder også vejen forbi. De har ofte et brændende ønske om at komme af  med sukkerafhænigheden - Hypnoseterapi giver et skub den rigtige vej, til  en indre stolthed over, at kunne give slip på sukker, samt stolt at kunne præsentere de grønne tal for lægen.

 

Hypnose og følelser

Vi spiser, ryger og drikker alle på en følelse. Den mest hensigtsmæssige følelse at spise på, er følelsen af sult.

Men de fleste af os har nok prøvet, at få en ualmindelig trang til overspisning, slik, kage, chips, chokolade eller andre søde sager. Denne lyst er som udgangspunkt styret af vores følelser ikke sult.

Under hypnosen arbejder jeg med de bagvedliggende årsager der gør, at du føler behovet for at trøste, belønne eller på anden måde udfylde et emotionelt tomrum, ved at spise. Derefter går jeg ind og fjerner din afhængighed og sukkertrang.

Hos nogle mennesker, er problemet ikke trangen til søde sager, men en decideret overspisning, hvor kroppens ”stop signaler” overhøres. Også her finder vi ind til kernen.

Har du måske ikke fortjent at lytte til din krop og hvad den fortæller dig? Du får kontrollen over maden, og maden får aldrig kontrollen over dig igen. Vi skaber en så markant VARIG ændring i dit sind, at du allerede med det samme, helt naturligt ikke ønsker hverken sukker eller overspisning mere.

Hvor mange hypnose behandlinger?

Når den oprindelige årsag til overspisning eller søde sager er opløst og forstået på et underbevidst plan, så er trangen til overspisning og sukker som oftest væk.
Min erfaring er, at et forløb på 1-4 gange vil være nødvendigt. Det kommer helt an på hvad du har med i bagagen. Hvis det kun handler om vanen er én hypnose behandling oftest er nok.

Hypnose er en investering i dit eget liv og i din fremtid.

 

lotteDalgas Hypnose
v/Ann-Charlotte Dalgas

Grenåvej 832
8541 Skødstrup

Mobil: 6171 2284
kontakt@dalgashypnose.dk

CVR: 25070623

Fortroligheds politik (GDPR)