Du er unik - bliv en god udgave af dig selv

Livet er fyldt med både op- og nedture, og det kan være en udfordring at finde balancen og blive den bedste udgave af sig selv. Men med indsigt og øvelse kan man lære at navigere i livet på en mere positiv måde og opnå større tilfredshed og lykke.

En af de måder man kan arbejde med at blive en bedre udgave af sig selv, er ved at lære sin grundlæggende persontype at kende. Vi har alle forskellige styrker og faldgrupper, og ved at have en forståelse for disse kan man bedre navigere i livet og udnytte sine styrker på en positiv måde. Jeg bruger bl.a. Enneagrammet som udgangspunkt i selvudvikling, da det består af 9 personlighedstyper, og hjælper med at finde og først

En anden måde at arbejde med at blive en bedre udgave af sig selv, er ved at lære sine styrker at kende. Jeg bruger bl.a. VIAinstitute of caracter model til at synliggøre ens styrker i en prioiteret rækkefølge. Dette kan hjælpe med at sætte fokus på forskellige emner og hjælpe med at udnytte sine styrker på en positiv måde.

En tredje måde at arbejde med at blive en bedre udgave af sig selv, er ved at lære at vende sine negative overbevisninger til positive. Dette kan hjælpe med at få mere selvtillid og mod, og hjælpe med at tackle udfordringer på en mere positiv måde. I den positive psykologi vejledning er det primære fokus på det, som skaber trivsel og glæde i en person, frem for det, der skaber negative følelser. Vi arbejder på at syne

Enneagrammet, VIAinstitute of caracter model og arbejdet med negative overbevisninger er alle teknikker og værktøjer, der bruges inden for positiv psykologi. Positiv psykologi er en form for terapi, som fokuserer på at fremme positive tanker og handlinger. Gennem samtaler og øvelser kan man lære at tackle udfordringer på en positiv måde og opnå større tilfredshed og lykke i livet.

Som motto i arbejdet med at blive en bedre udgave af sig selv, kan man tage udgangspunkt i ordene "hvad indad tabes skal udad vindes". Ved at arbejde med sig selv og lære at vende negative overbevisninger til positive og udnytte sine styrker på en positiv måde, kan man opnå større trivsel og lykke i livet.